Airoofs - Materiale constructii

airoofs hero image

Materiale constructii

Specialiștii noștri presteaza servicii profesionale pentru a vă satisface nevoile și pentru a vă oferi rezultate rapide, de calitate, pe care le veți iubi. Folosim numai materiale și unelte de înaltă calitate pentru a asigura cel mai bun rezultat al proiectului dumneavoastră. Satisfacția clientului este scopul nostru final.

Produsele noastre

Produse gospodaresti

Fie că sunteți profesioniști în domeniul construcțiilor sau realizați mici lucrări de reparație sau întreținere în gospodăria proprie, magazinul nostru vă așteaptă cu o gamă variate de produse, de la ciment, adezivi sau elemente de fixare, până la elemente de feronerie sau vopseluri, emailuri, tencuieli decorative.

Accesorii sanitare

Varietatea accesoriilor sanitare, a sculelor pentru realizarea sau reparația instalațiilor sanitare, face ca vizita în magazinul nostru să-ți asigure toate materialele de care ai nevoie pentru proiectul dumneavoastră.

Elemente instalatii

Specialiștii din magazinul nostru vă pot ajuta pentru alegerea materialelor potrivite pentru proiectul dumneavoastră de instalații, calitatea superioară a materialelor fiind singurul numitor comun în varietatea produselor noastre.

Instalatii electrice

Profesioniștii în domeniu aleg materialele testate, de o calitate superioară, tocmai de aceea magazinul nostru vă așteaptă să achiziționați cele mai bune materiale pentru instalații electrice, pentru proiectul dumneavoastră.

montaj acoperis Airoofs

Alege Magazinul de materiale de construcții Airoofs

Magazin de materiale de construcții

Experiența acumulată de echipa Airoofs în realizarea sistemelor de acoperiș ne-a făcut să ne îndreptăm atenția spre informarea clienților în ceea ce privește alegerea materialelor potrivite pentru proiectele pe care aceștia vor să le înceapă.

Din acest motiv, cunoașterea cât mai bine a pieței producătorilor ne îndreptățește să acordăm sfaturi mult necesare, astfel, clienții noștri să facă alegerile cele mai potrivite pentru proiecte durabile, sustenabile, dar în același timp eficiente financiar.

Magazinul nostru de materiale de construcții permite cumpărătorilor să aleagă dintr-o varietate de produse, certificate de producători, prin calitatea lor dovedită și prin testul timpului, dar pune la dispoziție și expertiza personalului de vânzări din magazin, în vederea mulțumirii clienților.

Companiii cu care colaboram

Materiale constructii

  • Caramida – Brikston, Soceram, Wienerberger Porotherm, Cemacon;
  • BCA – Soceram;
  • Fier beton, plasa sudata, sarma, cuie;
  • Ciment, tencuiala, adezivi, gleturi, tinci, mortare;
  • Termoizolatii - Vata minerala bazaltica, vata minerala de sticla, polistiren, adezivi si accesorii pentru termoizolatii;
  • Placi gips carton si profile gips carton, adezivi gips carton;
  • Vopseluri interior si exterior, vopsea pentru lemn, email , tencuieli decorative;
  • OSB, lambriu, placi policarbonat;
  • Elemente de fixare si feronerie;
  • Acoperisuri, accesorii acoperisuri si sisteme de scurgere.

TBI Credit Partener finantare Airoofs

Ne gasiti si pe facebook

Descoperiti ultimele oferte si fiti la curent cu cele mai noi produse.